Bilverkstad i Helsingborg

Komplett och prisvärd bilverkstad i Helsingborg

 

Behöver du hjälp av en komplett bilverkstad i Helsingborg? Däckbytarna har en ​ fullständig och prisvärd verkstad i Helsingborg. Oss kan du lita på och känna dig säker hos när du behöver hjälp med din bil.

I vår välutrustade verkstad finner du en erfaren personal som älskar sitt arbete med att serva och laga bilar. När du lämnar in din bil hos oss för service eller reparation så kan du känna dig trygg med att du blir nöjd med slutresultatet. Så om din bil behöver fixas är du varmt välkommen in till på Däckbytarna, din lokala bilverkstad i Helsingborg.

 

Serva din bil för att hålla den i ett gott skick!

 

För att hålla din bil i ett gott skick är det bra att serva bilen med jämna mellanrum. Det minskar nämligen chansen av att skador uppstår som kan påverka din bil. Därför rekommenderar vi dig att komma in i vår verkstad i Helsingborg.

Kontakta oss

Nöjda kunder på vår bildverkstad i Helsingborg sedan 1989

Vår däckfirma har sedan 1989 hjälpt kunder med att serva deras bilar, vilket har lett till många återkommande och nöjda kunder. Vi har närmare 30 års erfarenhet inom bilbranschen. I vår bilverkstad hjälper vi dig med allt du behöver för att din bil ska kunna köras tryggt och säkert på vägarna.

Behöver du hjälp med att reparera en plåtskada eller stenskott? Då kan du lämna in bilen till oss, så hjälper vi dig.

 

​Högkvalitativa reservdelar för din bil

Vi på Däckbytarna använder endast reservdelar av högsta kvalitet eller andra delar i originalkvalitet för att öka hållbarheten av ditt fordon. Vi tar hand om din bil så att du kan snabbt vara ute på vägarna igen utan att behöva oroa dig för din eller andras säkerhet. Vårt mål är att din upplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt och att du känner dig trygg med kvalitén av vår service.

 

Vår personal består av välutbildade och kvalificerade mekaniker som tar väl hand om din bil i vår arbetslokal i Helsingborg.

 

Vi erbjuder dig bilservice för bland annat:

 • ​Fälgar
 • ​Styrning
 • ​Bromsar
 • ​Stötdämpare
 • ​Fjädrar
 • ​Däck
 • ​Sänkningssats
 • ​Avgassystem
 • ​Batterier
 • ​Byter olja
 • ​Service

​​

Vår verkstad arbetar aktivt med den senaste tekniken och utrustningen. Detta för att jobbet ska bli utfört på ett så bra och effektivt sätt som möjligt för ditt fordon. I bilverkstan byter vi även dina ​däck​ till ​vinterdäck​ eller ​sommardäck. Allt vi gör, genomför vi med garanti och till fasta priser! 

 

Dessutom är vårt team alltid redo med att ta itu med ditt problem på avtalad tid i verkstaden. Skulle du ha ett akut problem är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon då vi har jour dygnet runt.

Kontakta oss
mörk väg

Kontakta oss

Ring oss för att beställa tid i dag eller besök oss på:

Landskronavägen 26

252 32 Helsingborg​

 

 042-26 35 00

Tjänster

Landskronavägen 26, Helsingborg, 

 252 32 Skåne

Öppettider

mån - tor: 07:00 - 17:00

fre: 07:00 - 16:30

lör - sön: stängt

Våren 15 mars - 15 maj

mån - tor: 07:00 - 18:00

fre: 07:00 - 17:00

lör: 09:00 - 14:00

sön: Stängt

Hösten 15 okt - 15 dec

mån - tor: 07:00 - 18:00

fre: 07:00 - 17:00

lör: 09:00 - 14:00

sön: Stängt

Däck & Bromsbytaren I Helsingborg AB