Däck Helsingborg

Vi på Däckbytarna erbjuder kvalitetstillverkade däck i Helsingborg i olika prisklasser och märken.​

 

Däcken på din bil är livsviktiga för att ha ett bra grepp på vägen när du är ute och kör. Vi på Däckbytarna erbjuder kvalitetstillverkade däck i Helsingborg i olika prisklasser och varumärken.​

 

Våra däck gör körningen både säkrare och bekvämare. Det finns mycket som du behöver tänka på när du ska välja dina bildäck. Allt från grepp till mönsterdjup. För några år sen införde EU ett krav på att däcken ska markeras med en däckmärkning som visar däckens bränsleeffektivitet, våtgrepp d.v.s. bromsförmågan och bullernivå.

 

Märkningen gör det enklare att jämföra och välja olika bildäck utifrån dess egenskaper. Detta har bland annat gjort det enklare för oss att handplocka däck och hjälpa våra kunder till de perfekta däcken

 

​Däckets historia


Hjulet uppfanns för flera tusen år sedan och inte förrän sent på 1800-talet effektiviserades hjulet med hjälp av gummi samt luftfyllda bildäck. Efter denna revolutionerade utveckling startade många däcktillverkare sin tillverkning som vi idag ser som stora och välkända varumärken. Man förfinade utvecklingen av bildäcket och idag är detta en av världens mest använda produkt. 

 

Köp dina nya däck hos oss

 

Det är inte alltid lätt att veta när det är dags att byta bilens däck. Efter viss tid kommer de att börja förlora sin ​prestanda​ när det gäller ​saker som ​bromsning och​ dragkraft. På grund av detta är det viktigt att du ​kollar djupet av dina däck. För sommardäck gäller det 1,6 mm och för vinterdäck är det 3mm​.

 

Vi rekommenderar att du kommer in till oss på Däckbytarna när du ser tecken på slitna däck. Våra medarbetare ser till att du köper rätt samt monterar nya däck för ditt fordon. Hos oss hittar du alltid prisvärda däck som passar dig och din bils behov. Vi ser även till att ständigt ha ett brett utbud av marknadsledande fabrikat i verkstaden. Vårt sortiment innehåller både​ sommardäck ​och ​vinterdäck av högsta kvalité. Vi hjälper dig att hitta rätt ​däck ​som passar din bil och din kör stil. Majoriteten av våra däck ​är utformade för att​ ge dig ​jämn prestanda ​inom dess livslängd.

 

När det är dags att köpa eller byta däcken på din bil är du varmt välkommen att komma in till vår bilverkstad i Helsingborg. I vår verkstad kan du även upptäcka vårt sortiment av fälgar och matcha dem med dina bildäck.

 

​Kontakta oss 


Kontakta oss för mer information eller​ boka​ en tid för att​ byta däck! Du kan även komma in till vår verkstad för att få hjälp och råd om däck i Helsingborg.

 

Kontakta oss

Kontakta oss

Ring oss för att beställa tid i dag eller besök oss på:

Landskronavägen 26

252 32 Helsingborg​

 

 042-26 35 00

Tjänster

  • Däckbyte

  • Bilverkstad

  • Fälgbyte

  • Däckjour

Landskronavägen 26, Helsingborg, 

 252 32 Skåne

Öppettider

mån - tor: 07:00 - 17:00

fre: 07:00 - 16:30

lör - sön: stängt

Våren 15 mars - 15 maj

mån - tor: 07:00 - 18:00

fre: 07:00 - 17:00

lör: 09:00 - 14:00

sön: Stängt

Hösten 15 okt - 15 dec

mån - tor: 07:00 - 18:00

fre: 07:00 - 17:00

lör: 09:00 - 14:00

sön: Stängt

Däck & Bromsbytaren I Helsingborg AB