Däck Helsingborg

Vi på Däckbytarna erbjuder kvalitetstillverkade däck i Helsingborg i olika prisklasser och märken.​


Hos oss hittar du bra däck i Helsingborg som gör körningen både säkrare och bekvämare. Det finns mycket man ska tänka på när man ska välja däck i Helsingborg. För några år sen införde EU ett krav på att däcken ska markeras med en däckmärkning som visar däckens bränsleeffektivitet, våtgrepp d.v.s. bromsförmågan och bullernivå. Detta för att göra det enklare för att jämföra och välja olika däck utifrån dess egenskaper. Detta har bland annat gjort det enklare för oss att välja däck i Helsingborg samt hjälpa våra kunder till de perfekta däcken.

 

​Däckets historia


Hjulet uppfanns för flera tusen år sedan och inte förrän sent på 1800-talet effektiviserades hjulet med hjälp av gummi och luftfyllda däck. Efter denna revolutionerade utveckling starta många däcktillverkare sin tillverkning av däck som vi idag ser som stora och välkända varumärken. Man förfinade utvecklingen av bildäck och idag är däck en av världens mest använda produkt. 

 

Köp dina nya däck i Helsingborg​

 

Det är inte alltid lätt att veta när det är dags att byta däck och ​någon gång så kommer de att börja ​på ett effektivt sätt​ förlora en del ​prestanda​ när det gäller ​saker som ​bromsning och​ dragkrafts möjlighet. Det är därför viktigt att du ​känner igen ​när du ska byta​ däck​ i Helsingborg. Vi rekommenderar att du kommer till oss på Däckbytarna och köper samt monterar nya däck i Helsingborg. Hos oss hittar du alltid billiga och prisvärda däck i Helsingborg som passar dig och dina behov. Vi ser ständigt till att ha ett brett utbud av marknadsledande fabrikat och bokar du en tid får du dina däck i Helsingborg monterade i vår ​bilverkstad. Vi har ett stort sortiment av både​ sommardäck ​samt ​vinterdäck ​och vi hjälper dig att hitta rätt ​däck i Helsingborg ​som passar din bil och din körstil. Majoriteten​av av våra däck i Helsingborg ​är utformade för att​ ge dig ​jämn prestanda ​inom livslängden på ​själva däcket.

Vi erbjuder köp av däck i Helsingborg och när det är dags att byta till nya däck är du välkommen in till oss så hjälper vi dig med dina däck i Helsingborg.

​​

Se även vilka ​fälgar​ vi har i vårt sortiment och matcha dem hos oss med dina däck i Helsingborg.

 

​Kontakta oss för däck i Helsingborg


Kontakta oss för mer information eller​ boka​ en tid för att​ byta däck! Du kan även komma in till oss i vår verkstad för att få hjälp och råd om däck i Helsingborg.

 

Kontakta oss

Kontakta oss

Ring oss för att beställa tid i dag eller besök oss på:

Landskronavägen 26

252 32 Helsingborg​

 

 042-26 35 00

Tjänster

  • Däckbyte

  • Bilverkstad

  • Fälgbyte

  • Däckjour

Landskronavägen 26, Helsingborg,  252 32

mån - fre: 08:00 - 16:00

lör - sön: stängt

Däck & Bromsbytaren I Helsingborg AB