Fälgar Helsingborg

Vi har fälgarna som passar din bil och dina önskemål!​


Vi har ett brett sortiment av fälgar i Helsingborg och hos oss hittar du dina favoriter. Vi har fälgar i prisvärda alternativ och du kan besöka oss i vår däckfirma så att vi kan hjälpa dig matcha rätt fälg och däck till din bil. Våra fälgar finns i flera olika dimensioner och fälgarna är viktigare än du tror. De ger bilen en karaktär, personlighet och en perfekt balans. Låt oss hjälpa dig att se vad nya fälgar i Helsingborg kan göra för din bil.

 

​Stort sortiment av fälgar


​Allt efter hur fälgen har utvecklats så har vårt sortiment på fälgar gjort detsamma. Förr var stålfälgar standard på nya bilar, men under årens gång har aluminiumfälgar blivit allt mer populärt. Stålfälgar har funnits med i utvecklingen sen det första hjulet gick över från trä till metall. Aluminiumfälgar däremot kom igång först på 1960-talet då ett tyskt företag fick i uppdrag att utveckla lättviktsfälgar. Då det blev ett lyckat projekt fortsatte man tillverka aluminiumfälgar och idag säljs fälgar runt om i hela världen. Nu hittar du bland annat bra och snygga fälgar i Helsingborg.

 

Köp dina fälgar hos oss


Så, är det nu dags att byta​ fälgar i Helsingborg? Hos oss på Däckbytarna hittar du alltid prisvärda fälgar som passar dig och din bil. Vi ser ständigt till att ha ett brett utbud av fälgar från varumärken som bland annat Special Fälgar och Rautamo Wheel Fashion och bokar du en tid kan vi montera dina fälgar i vår​ bilverkstad. Det finns olika typer av fälgar och de delas in i fälgar av aluminium (Alu fälgar) och av stål och vi på Däckbytarna hjälper dig att välja rätt ​fälg i Helsingborg​ för att matcha dina önskemål. 

 

Tips om våra fälgar i Helsingborg​

 

Det är viktigt att ta hand om sina fälgar, dels för att de ska snygga ut men även för att de ska fylla ut sin funktion. Aluminiumfälgarna kräver lite mer skötsel än vanliga plåtfälgar. Att använda sig av en mjuk tvättsvamp och ett milt rengöringsmedel är det bästa att använda sig av när man ska rengöra de båda varianterna. Det är även viktigt att tänka på att det inte bara är utsidan på fälgarna som måste rengöras, utan även på insidan, då det fastnar smuts som måste tas bort för att hjulet skall vara i toppskick.

 

Köp fälgar hos oss och matcha dem med dina vinterdäck eller sommardäck.

​Kontakta oss för mer information


Kontakta oss​ för mer information eller boka en tid för att byta dina fälgar i Helsingborg! Vi garanterar att du hittar de fälgar som du vill ha. Vi på Däckbytarna är här för dig, för att råda och hjälpa till med att hitta rätt fälgar och däck. Se även vilka däck ​vi har i vårt sortiment!

Kontakta oss

Kontakta oss

Ring oss för att beställa tid i dag eller besök oss på:

Landskronavägen 26

252 32 Helsingborg​

 

 042-26 35 00

Tjänster

  • Däckbyte

  • Bilverkstad

  • Fälgbyte

  • Däckjour

Landskronavägen 26, Helsingborg,  252 32

mån - fre: 08:00 - 16:00

lör - sön: stängt

Däck & Bromsbytaren I Helsingborg AB