Fälgar Helsingborg

Vi har fälgarna som passar din bil och dina önskemål!​


Däckbytarna har ett brett sortiment av fälgar i Helsingborg. Hos oss hittar du dina favoriter och andra prisvärda alternativ. Om du behöver hjälp att hitta rätt fälg och däck till din bil kan du alltid komma in till vår bilverkstad i Helsingborg så hjälper vi dig. Våra fälgar finns i flera olika dimensioner så vi kan finna ett par som passar just dina däck. Fälgarna ger bilen karaktär, personlighet samt en perfekt balans. Låt oss hjälpa dig att se vad nya fälgar i Helsingborg kan göra för din bil!

 

​Stort sortiment av fälgar


Allt efter hur fälgen har utvecklats så har vårt sortiment på fälgar gjort detsamma. Förr var stålfälgar standard på nya bilar, men under årens gång har aluminiumfälgar blivit allt mer populärt. Stålfälgar har funnits med i utvecklingen sen det första hjulet gick över från trä till metall. Aluminiumfälgar däremot kom i gång först på 1960-talet då ett tyskt företag fick i uppdrag att utveckla lättviktsfälgar. Då det blev ett lyckat projekt fortsatte man tillverka aluminiumfälgar och idag finns konsumtionen av fälgar över hela världen. Som ett resultat av detta kan du idag hitta bland annat hitta bra och snygga fälgar i Helsingborg.

 

Köp dina fälgar hos oss

 

Är det dags att byta din bils fälgar​ i Helsingborg? Då är du varmt välkommen in till vår verkstad. Hos oss på Däckbytarna hittar du prisvärda fälgar som passar dig och ditt fordon. Vi ser ständigt till att ha ett brett utbud av fälgar från varumärken som bland annat Special Fälgar och Rautamo Wheel Fashion. Om du bokar en tid kan vi montera dina fälgar i vår​ bilverkstad.

 

Det finns olika typer av fälgar och de delas in i fälgar av aluminium (Alu fälgar) och av stål. Vi på Däckbytarna hjälper dig att välja rätt ​fälg​ för att matcha dina önskemål och förväntningar. 

 

Tips om våra fälgar i Helsingborg​

 

Det är viktigt att ta hand om sina fälgar, dels för att de ska snygga ut, dels för att de ska fylla ut sin funktion. Aluminiumfälgarna kräver lite mer skötsel än vanliga plåtfälgar. Bästa sättet att rengöra dessa och andra sorters fälgar är att använda sig av en mjuk tvättsvamp tillsammans med ett milt rengöringsmedel. Du bör även tänka på att det är inte bara är utsidan på fälgarna som måste rengöras, utan även på insidan. Detta då det fastnar smuts som måste tas bort för att hjulet skall vara i toppskick.

 

Köp fälgar hos oss och matcha dem med dina vinterdäck eller sommardäck.

​Kontakta oss för mer information


Vill du få mer information eller boka en tid för byte av fälgar kan du kontakta oss via telefon, mejl eller via vårt formulär. Vi garanterar att du hittar de fälgar som du vill ha hos oss. Vi på Däckbytarna är här för dig, för att råda och hjälpa till med att hitta rätt fälgar samt däck. Upptäck även vilka däck ​vi har i vårt sortiment!

Kontakta oss rautamo

Kontakta oss

Ring oss för att beställa tid i dag eller besök oss på:

Landskronavägen 26

252 32 Helsingborg​

 

 042-26 35 00

Tjänster

  • Däckbyte

  • Bilverkstad

  • Fälgbyte

  • Däckjour