Däckfirma i Helsingborg

Vi är din noggranna däckspecialist

Letar du efter en firma Helsingborg som erbjuder snabbt och billigt ​däckbyte eller bilservice?

 

I vår ​däckfirma Helsingborg​ hittar du ett stort urval av ​däck​ och fälg. De finns i alla prisklasser och kända samt mindre kända varumärken. Vi vet hur man på bästa och prisvärda sätt matchar din kör stil med däcktyp. Du är alltid välkommen till vår däckfirma för att få mer information om vad som passar dig och din bil bäst. Skulle du vara osäker på vilket sorts ​​däck​ som är bäst för just ditt fordon så kontakta vår verkstad genom mejl eller telefon. Vi kan då hjälpa dig med professionell och kompetent rådgivning.

 

Vårt mål är att sätta våra kunder i första rum samtidigt som vi ger en bra kundservice. Vi gör detta då vi vill att du ska känna dig nöjd efter ditt besök hos oss.

 

En däckfirma med duktig personal​

Vi på Däckbytarna är inte rädda för att kalla oss själva för experter på däck och fälg. Detta då vi har lång erfarenhet och mycket kunskap inom området. För att kunna erbjuda dig som kund det allra bästa ser vi till att aktivt arbeta med att vidareutveckla vår kompetens och hålla oss själva uppdaterade inom de senaste i branschen. Vi vill att däcken eller fälgarna som vi tillämpar ska vara de mest tänkbara valet för just din bil. Med andra ord vill vi att du ska kunna känna dig nöjd med ditt val. Kom in till vår verkstad i Helsingborg så hjälper vi dig hitta rätt.

Kontakta vår däckfirma Helsingborg


I vår ​bilverkstad i Helsingborg erbjuder vi inte bara sakkunnig vägledning utan vi utför även noggrann service för alla bilar och skåpbilar. Våra mekaniker klarar alla arbetsuppgifter för både gamla och nya kunder. Därmed strävar vi efter att du som kund ska vara nöjd med resultatet. Ring eller besök vår ​däckfirma Helsingborg​ så hjälper vi dig!

Kontakta oss
däckfirma

Kontakta oss

Ring oss för att beställa tid i dag eller besök oss på:

Landskronavägen 26

252 32 Helsingborg​

 

 042-26 35 00

Tjänster

  • Däckbyte

  • Roadforce

  • Fälgbyte

  • Däckjour