Tjänster

Vi är din noggranna däckfirma Helsingborg.


Letar du efter en däckfirma Helsingborg som erbjuder snabbt och billigt ​däckbyte eller bilservice?

I vår ​däckfirma Helsingborg​ hittar du ett stort urval av ​däck​ och fälg i alla prisklasser och vi har både kända och mindre kända varumärken. Dessutom vet vi hur man på bästa och billigaste sätt matchar körstil med däcktyp. Du är alltid välkommen till vår däckfirma för att få mer information om vad som passar dig bäst. Är du osäker på vilket sorts ​​däck​ som är bäst för dig, så kommer vi på vår verkstad att hjälpa dig med professionell och kompetent rådgivning.

Vår prioritering är att vi alltid sätter våra kunder i centrum och ger god service, då vi vill att du ska känna dig nöjd efter ditt besök.

 

En däckfirma med duktig personal​


Vi på Däckbytarna är inte rädda för att kalla oss själva för experter på däck och fälg, då vi i vår bilverkstad har lång erfarenhet och mycket kunskap inom området. I takt med att utvecklingen går framåt så utvecklar vi oss också för att alltid kunna erbjuda dig det bästa i vår däckfirma. Vi vill se till att däcken eller fälgarna till din bil är de bästa tänkbara och att du lämna oss nöjd med ditt val. Kom in till vår verkstad i Helsingborg så hjälper vi dig hitta rätt.

Kontakta vår däckfirma Helsingborg


I vår ​bilverkstad erbjuder vi inte bara sakkunnig vägledning utan vi utför även noggrann service för alla bilar och skåpbilar. Våra mekaniker klarar alla arbetsuppgifter för både gamla och nya kunder och vi strävar efter att du ska vara nöjd med resultatet. Ring eller besök oss i vår ​däckfirma Helsingborg​ så hjälper vi dig.

Gå även in och boka tid för att byta till​ sommardäck​ eller​ vinterdäck. 
Boka en tid i vår bilverkstad
​Du är välkommen att ringa till oss för att beställa tid eller besök oss i vår däckfirma i Helsingborg.

Kontakta oss

Kontakta oss

Ring oss för att beställa tid i dag eller besök oss på:

Landskronavägen 26

252 32 Helsingborg​

 

 042-26 35 00

Tjänster

  • Däckbyte

  • Roadforce

  • Fälgbyte

  • Däckjour

Landskronavägen 26, Helsingborg,  252 32

mån - fre: 08:00 - 16:00

lör - sön: stängt

Däck & Bromsbytaren I Helsingborg AB