Bilverkstad

Bilverkstad Helsingborg - Däckbytarna


Behöver du en komplett bilverkstad Helsingborg? Däckbytarnas​ verkstad är en prisvärd bilverkstad Helsingborg som du kan lita på och känna dig säker med.

I vår välutrustade bilverkstad Helsingborg har vi erfaren personal som älskar sitt arbete med att serva och laga bilar. När du lämnar in din bil hos oss för service eller reparation så kan du känna dig fullkomligt trygg med att du blir nöjd med din bil efter att den skötts om hos oss i vår verkstad Helsingborg. Kom in till oss på Däckbytarna -vi är din bilverkstad i Helsingborg

Håller man jämna mellanrum mellan servicen så håller man sin bil ett gott skicka längre. Minskar man den ökade risken för skador som kan påverka din bil och därför rekommenderar vi dig att komma in i vår bilverkstad i Helsingborg.

Nöjda kunder sedan 1989


​Vår däckfirma har sedan 1989 hjälpt nöjda kunder med deras bilar i vår verkstad Helsingborg, vilket ger oss närmare 30 års erfarenhet inom branschen. Här i vår bilverkstad Helsingborg hjälper vi dig med allt du behöver för att din bil ska köras tryggt och säkert på vägarna.

 

Behöver du en vanlig bilservice eller har du fått en plåtskada eller stenskott som behöver repareras? Du kan lugnt lämna bilen till oss i vår verkstad Helsingborg, så hjälper vi dig.

 

​Högkvalitativa reservdelar för din bil


Vi använder reservdelar med högsta kvalitet eller andra delar i originalkvalitet för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig. Vi tar hand om ditt fordon och så att du kan fortsätta köra din bil trygg på vägarna.

Vi har välutbildade och kvalificerade medarbetare som tar väl hand om din bil och i vår arbetslokal i Helsingborg hjälper vi dig med bland annat:

 

​Fälgar

​Styrning

​Bromsar

​Stötdämpare

​Fjädrar

​Däck

​Sänkningssats

​Avgassystem

​Batterier

​Byter olja

​Service

​​

Kontakta vår verkstad Helsingborg


Vi arbetar med den senaste tekniken och utrustningen för att arbetet ska bli utfört på ett så bra och effektivt sätt som möjligt för ditt fordon. I bilverkstan Helsingborg byter vi även dina ​däck​till ​vinterdäck​ eller ​sommardäck ​och allt vi gör, gör vi med garanti och till fasta priser! 


Vi är alltid redo med att ta itu med ditt problem på avtalad tid i vår verkstad i Helsingborg, men har du ett akut problem är du också välkommen att kontakta oss då vi har jour dygnet runt.

 

Kontakta oss

Kontakta oss

Ring oss för att beställa tid i dag eller besök oss på:

Landskronavägen 26

252 32 Helsingborg​

 

 042-26 35 00

Tjänster

  • Däckbyte

  • Bilverkstad

  • Fälgbyte

  • Däckjour

Landskronavägen 26, Helsingborg,  252 32

mån - fre: 08:00 - 16:00

lör - sön: stängt

Däck & Bromsbytaren I Helsingborg AB